LOKALE LEVERANDØRER

TJAMSLAND GÅRD

 

Tjamsland er en typisk sørlandsgård, 1000 mål stor, med 26 mål fulldyrka mark. Den drives av Ruth og Jørn Tjamsland

Hos Grønnmat får du kjøpt den populære Stjerna-Yoghurt. Den er naturell, og kommer i liters-forpakninge,

Stjerna-Yoghurt må smakes for å kjenne den unike smaken av Jersey- og Sidet Trønder og Nordlandsfe-melk.

Hvis du ønsker å kjøpe de gode ostene må disse forhåndsbestilles på mail eller telefon.

ARNE BORGERÅS

bilder fra  Skien

Vår aller største leverandør holder til i Skien. Arne Borgerås har drevet gården i en mannsalder og er en av pionerene innenfor økolandbruket i Norge. Arne Borgerås leverer mye forskjellig økologiske grønnsaker av ypperste kvalitet og det er alltid ekstra gøy når det sesongens første salat kommer fra Arne. I hvert fall når både rådyrene og sneglene holder seg borte.

 

SMEDSLAND GÅRD

 

Utenfor Manda ligger Smedsland  idylliske gård. Gården har vært i familiens eie så langt tilbake som det finnes skriftlige kilder. Smedsland gård er vår største leverandør av poteter.

 

MJÅLAND GÅRD

 

Ved Laudal i Marnadal har Mjåland gård vært i drift siden 1600-tallet. I dag er det Brit Mjåland som driver gården som satser mer og mer på økologi. Vi får de søte og deilige jordbærene fra Mjåland . I sesong kjøper vi inn ca 1 kasse til å selge i butikken. Ønskes større kvanta må du bestille direkte til Mjåland Gård så kan du hente de hos oss i butikk åpningtidene. 

DEN GODE BAKER

 

Gammel kunnskap, lang erfaring og kjærlighet til håndverket er rammen rundt Den Gode Baker. Vi har i lang tid fått både våre deilige Esekielbrød, Kvelde speltbrød og Thorsbrød fra dem. Brødene får vi inn halvstekte du kan få køpt brødene ferdig stekt og halvstekt.

STAVANGER KAFFEBRENNERI

Vår deilige kaffe kommer fra Stavanger kaffebrenneri og er både økologisk og fairtrade. De får bønnene sine fra mange forskjellige gårder og land men har veldig god kjennskap til hver eneste en av leverandørene sine. Det er kaffe med god samvittighet.